JustBarbaraM | Over Barbara
21703
page-template-default,page,page-id-21703,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
over Barbara

Mode is altijd mijn grote passie geweest. Mede hierdoor besloot ik Reckless Design op te starten, een familiebedrijf dat uitgroeide tot dè leverancier van exclusieve bedrijfskleding. Na gewerkt te hebben voor couturiers zoals Fong Leng, werd ik gevraagd bedrijfskleding te ontwikkelen voor onder andere Dior parfumeries.

Daarnaast heb ik bij Reckless Design voor zeer veel interessante opdrachtgevers mogen werken zoals het Krasnapolsky hotel, het Fortis Circustheater, de Efteling, Monuta, theater Carré in Amsterdam, CitizenM Hotels en NH Hotelles.

Begin 2014 heb ik het management van Reckless Design overgedragen en ben ik verder gegaan als zelfstandig ontwerpster en consultant.

Less is more, een gevleugelde uitspraak die goed past bij mijn ontwerpstijl. Het is elke keer weer een uitdaging om een collectie te ontwikkelen die past in het modebeeld en tegelijkertijd tijdloos is.

Met veel plezier ontwerp ik kleding waar de drager zich prettig in voelt en dat bijdraagt aan de uitstraling van het bedrijf.

Wilt u meer weten over mijn ervaring? Bekijk dan mijn LinkedIn profiel.