JustBarbaraM | Portfolio Categories Hospitality
164
archive,tax-portfolio_category,term-hospitality,term-164,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Bedrijfskleding met exclusieve print

Tot voor kort was de blouse een vast onderdeel van de bedrijfskleding voor dames. Tegenwoordig dragen veel vrouwen liever een shirt of top onder hun blazer. Wij leveren tops in diverse modellen, maten (ook XL en groter) en in allerlei eigentijdse designs.

Bovendien is het mogelijk om stoffen in alle mogelijke dessins en kleuren te leveren. Heeft u voor een project gilets, blazers of tops in een gewenst design nodig? Wij kunnen dit al vanaf een paar stuks leveren.
Neem voor meer informatie contact met ons op.

Amstel Hotel Amsterdam

In samenwerking met couturier Ronald Kolk heb ik voor het Amstel Hotel in Amsterdam een zeer exclusieve en hoogwaardige kledinglijn ontwikkeld. Bovendien heb ik de productiebegeleiding verzorgd.

Deze collectie sluit aan bij de internationale allure van dit gerenommeerde hotel. De kleur blauw van de kleding is exact hetzelfde als het ‘Amstelblauw’ van het hotel. Wij hebben de stof daarvoor speciaal in de juiste kleur laten verven. Elke functie heeft een eigen ontwerp gekregen. Het personeel van het hotel is zeer blij met het resultaat, dat op zeer feestelijke wijze werd gepresenteerd. Wij zijn toen ook geroemd voor de persoonlijke service, afhandeling en uitlevering.

Verenigde Arabische Emiraten

Tussen 2008 en 2011 ben ik in de Verenigde Arabische Emiraten werkzaam geweest voor verschillende bedrijven. Ik heb bedrijfskleding ontworpen voor onder andere Harman House – Dubai Mall, Citymax Hotels, Golden Tulip Hotels en Centro Hotels. Hiernaast staan foto’s die genomen zijn tijdens de ‘Hotel Show’ in Dubai.