JustBarbaraM | Portfolio Categories Zorg
165
archive,tax-portfolio_category,term-zorg,term-165,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Wilgaerden

Voor Wilgaerden, een organisatie met 16 zorgcentra in West-Friesland, heb ik in opdracht van Reckless design een baanbrekend project verzorgd. De ongeveer 1600 medewerkers dragen nu kleding in 4 verschillende Wilgaerden huisstijl kleuren, waaruit individueel een keuze uit gemaakt kan worden. Ook de kokskleding, softshell jacks, shawls, mutsen, handschoenen en naambadges in fleecesjaals en badges worden in de kleuren van de huisstijl gedragen.

Volgens woordvoerder van Wilgaerden Judith Hernamdt, heeft Reckless een design gemaakt dat ver uitstak boven de overige aanbieders, waarbij de kleuren van de huisstijl subiel tot hun recht komen. “Het is eigentijds, ook geschikt ‘voor ’n maatje meer’, fris en vanwege de keuze uit kleuren heeft iedere medewerker een eigen inbreng”, aldus Judith.